Gligor Mitkovski

Македонија, Скопје

Sport DNK

Фотографии

Објави

Скијање 365/7/24

Кога навистина сакаш да скијаш

Во потрага за добри места за скијање Чад Сајерс и Чад Менли посетуваат куп добри места низ светов. Но, можеби најактивните скијачи, барем според часови поминати на скии ги среќаваат на место на кое...

Кој од кој… Све без мозок!

Нема многу да „тупиме“ со текст. Дечките на Роберт Печник во елемент!
Само ставете се во кожа на скијачите...
https://www.youtube.com/watch?v=gtJWKfsqrqQ#t=93

Скијање среде пролет

Ако ве фаќа нервоза заради малиот број снежни денови, а ви се скија до зла Бога, има решение.

На работ… на паметот?!

Кога ќе помислиме на екстремно возење на велосипед, прво што ни доаѓа на памет е downhill и брзината која доаѓа со него... Ама кој би рекол дека екстремниот бајк е уствари при многу мала...