Vladimir Pejkovski

Македонија, Скопје

Sport DNK

Achievements

учесник на ОИ Лондон 2012 како тренер

10 место на Европско младинско во пливање како тренер на 1500м слободно

12 место на Младински ОИ 2010 Сингапур како тренер на 400м слободно

многу 1-ви, 2-ри и трети места како тренер на меѓународни натпревари

1 сребро и 2 бронзи на младинска Балканијада 2010 како тренер

многу пионерски, катедски, младински и сениорски рекорди на Македонија како тренер

тренер на училишна екипа во женска одбојка на СУГС Георги Димитров, 1-во место на град Скопје 2013г, 2012г, 2009г

тренер на училишна екипа во женска одбојка на СУГС Георги Димитров, 2-во место на Државно првенство за средни училишта 2013г.

Awards

Certificates

учесник на семинар на тема -Периодизација на тренажниот процес на младите пливачи-

учесник на ОИ Лондон 2012 како тренер

учесник на Младински ОИ 2010 Сингапур како тренер

Education

Фотографии

Објави

Користникот нема објави