Igor Ristovski

Македонија, Скопје

Sport DNK

Објави

ШТО Е ТОА ББ Мотивација?

21 век... Најнов период... Сегашност... Време на развиена технологија до степен на научна фантастика. Време на развиена индустрија, техника, алатки за комуникација и многу други нешта. 

Најтешкиот проект

"Хм, види го! Се надул и си мисли дека е фаца". "Кој знае на што е!" "Јас не сакам волку. Ако сакам можам". "Нарцис. Со овој/оваа гарант не можеш ниту муабет да направиш"....

Збор, два за мускулите

Современиот начин на живот го направил човекот неактивен, а со самото тоа, неактивноста условила смалување на мускулната функција и пропорционалноста на самата мускулатура. Од тие причини, сите видови на рекреативни активности, а особено фитнесот...

Врска Мозок-Мускул

Врската помеѓу мозокот и мускулот е многу важна, а значи поврзување со фокусирање на целото наше внимание на тренираниот мускул, во секоја вежба и серија, за секое повторување, се со цел да постигнеме максимален...