Iskra Jovanovska

Македонија, Скопје

Sport DNK

Projects

#ТрчамеЗаедно #SkopjeNightRunning

Фотографии

Објави

Календар на SNR & Трчаме заедно

Трчаме заедно и Skopje Night running преку заедничка иницијатива предводена од ентузијастите Искра, Томислав и Димитар, подготвија календар на активности со цел заеднички тренинзи и мотивација за помасовно учество на овогодинешниот Скопски Маратон и...