Davor Pehchevski

> > >

Македонија, Скопје

Sport DNK

Фотографии

Објави

Кога дишењето убива

Темата за аерозагадувањето се актуелизира правопропорционално со висината на измерените вредности за концентрацијата на ПМ честичките во воздухот. Доволно е да дувне еден ветер и сите некако забораваат дека голем дел од државава се...