Daniel Mladenovik

Македонија, Скопје

Sport DNK

Фотографии

Објави

P90X версус Теретана

Неколку причини зошто P90X е подобро од одењето во теретана

Ако сте се обиделе да одите во теретана во минатото сигурно сте забележале дека ефектите не се забележливи и вие не го постигнувате саканиот изглед, тогаш дефинитивно треба да ги прочитате следниве 10 причини...