Petar Poposki

> > >

Македонија, Скопје

Sport DNK

Certificates

British Nutrition Foundation

Фотографии

Објави

Здрави навики за поквалитетен живот

Како да се замени зборот „ТРЕБА“ со „ПОЧНАВ“

Во серија текстови ќе се обидам да ве поттикнам да размислите и самите да ја донесете одлуката на кој начин ќе ја почнете борбата со вашите килограми, не наседнувајќи на разноразните трикови со кои...

Здрави навики за поквалитетен живот

Појадок – главниот оброк во текот на денот

Во серија текстови ќе се обидам да ве поттикнам да размислите и самите да ја донесете одлуката на кој начин ќе ја почнете борбата со вашите килограми, не наседнувајќи на разноразните трикови со кои...