Selma Biberovic

Македонија, Скопје

Sport DNK

Фотографии

Објави

THE STRONGEST LADY група

 Доаѓа време кога сите ние се грижиме за своето здравје, поради брзиот начина на живеење, стресот,загадениот воздух и се друго што ни го прави животот покомплициран. Затоа треба повеќе да поработиме на себе, што...

Што е BJJ за деца

Што е BJJ? Боречка вештина и одбранбен систем, кој се фокусира на граплинг и борба на земја.