Maja Nevchevska

Македонија, Скопје

Sport DNK

Фотографии

Објави

Патување до Питон де Неж (3071 м.н.в)

Сè уште активен вулкан со неверојатен поглед насекаде околу нас надополнет со прекрасно зајдисонце над облаците. За да се качиме на највисоката точка на островот Реунион и Индискиот Океан ни требаа 2 дена.

BJJ & JKD за малишани

Тренинзи за деца на возраст од 5,6 и 7 годишна возраст, со цел подобрување на менталното и физичкото здравје