Dime Lazarevski

Македонија, Скопје

Sport DNK

Achievements

Куп на Казакстан со ФК Астана

Супер куп на Албанија со Беса Каваја

два пати куп на Македонија со ФК Работнички Кометал

два пати шампион на Македонија ФК Работнички Кометал

Фотографии

Објави

И нешто од мене

Еве мала компилација од моите настапи, ова се одбрани моменти до 2011 година