' ;
CrossFit Skopje

Македонија, Скопје

Sport DNK

Фотографии

Објави

Жарко и Маријан ќе се натпреваруваат на Adriatic Throwdown

На наше големо задоволство, двајца учесници успеаа да се квалификуваат. Жарко Батиќ кој се наптреварува во Elite катеогрија успешно влезе како 42 натпреаврувач од вкупно 50 и Маријан Јанчев кој се натпреварува во Scaled...

Сонот без цел е само желба

Уште од мал имав само еден сон, да станам професионален спортист. Реалноста е дека без напорна работа за негово оствaрување, сонот ќе остане само сон. Не бев свесен дека талентот е само мит во...

Македонска Доминација во КросФит

Изминатиот викенд во Нишка Бања беше одржан КросФит натпревар во организација на Легионари Нишка Бања, Милан Грозданович, таканаречен „Операција Пандора". Се натпреваруваа повеќе од 60 натпреварувачи од Србија, Црна Гора и Македонија во 4...

CrossFit Hopper Challenge

Кросфит Скопје на натпревар во Ниш

Викендов, на 27 Април 2014 година во организација на Фитнес Револуција од Ниш се одржа Кросфит натпреварување во кое Кросфит Скопје зема активно учество како коорганизатор, почесни гости и со натпреварувачи. Учество на овој...