Bojan Stanimirovikj

Македонија, Прилеп

Sport DNK

Фотографии

Објави

Младинска комисија при ФПСМ и ПСЗ „Козјак“ - Прилеп

Републички Едукативен Планинарски Камп – Дервен – 2016

Со задоволство Ви најавуваме дека оваа година ПСЗ „Козјак" - Прилеп и Младинска Комисија при Федерација на Планинарски Спортови на Македонија, повторно организира 3 дневна камп обука за млади планинари. Новост оваа година е...

Планинарско Спортско Друштво „Козјак“ - Прилеп

Традиционално 18-то Искачување на Козјак

Планинарското Друштво „Козјак“ од Прилеп по 18 ти пат го организираше традиционалното искачување на врвот Козјак.