Teodora Raptis Karajovanova

Македонија, Скопје

Sport DNK

Education

Фотографии

Објави

Шеќерите, тренингот и оралното здравје

Со здрава исхрана до спортски резултати и здрави заби

За време на анаеробниот тренинг, процесот на гликолиза ги разложува јаглехидратите во шеќери коишто организмот ги користи како енергија, без искористување на кислород. После овој вид на вежби, потребно е повторно да се снабдат...