Katerina Nikoloska

Македонија, Прилеп

Sport DNK

Achievements

1 Place in National Judo team Macedonia

3 place at Balkan Judo Championships

Education

Organizations

Фотографии

Објави

Левис Пју: Како пливав на Северниот Пол

Левис Пју зборува за неговиот потфат препливувајќи низ Северниот пол. Пливањето во ледената води е заради насочување на вниманието на јавноста за топењето на ледената капа на Севернот пол.