Mile Boshnjakovski

Македонија, Скопје

Sport DNK

Фотографии

Објави

Алпинистот Ули Штек во обид да се искачи за прв пат Јужната страна на Анапурна

Летото заврши – отворена сезоната на Хималаи

Во 2007 и 2008 во два наврати Ули Штек не успеа да се искачи на Јужната страна на Анапурна сега останува да видиме дали 2013 ќе му биде успешна.