Ivo Ivanov

Македонија, Велес

Sport DNK

Фотографии

Објави

Паркур сесија во Скопје

Сè што е потребно да се занимавате со овој спорт е голема желба и добри патики. Во Македонија нема соодветни сали за да се тренира овој спорт и оние што се занимаваат со него...

Паркур во Македонија

Што е паркур (Parkour)? Паркур претставува брзо преминување на препреки и стигнување од една до друга точка користејќи го само човековото тело. Во практиката, спортистите вметнуваат елементи и од фриранинг (Freerunning) што е всушност...

MOTO BEACH PARTY во Македонија

На 11 мај 2013 кај езерото Младост во Велес се одржа Moto beach party, најголемиот моторџиски настан во земјава.