Filip Petrovski

Македонија, Скопје

Sport DNK

Certificates

Работнички Универзитет Кочо Рацин - Скопје; ДИПЛОМА ЗА ФИЗИКАЛНА ТЕРАПИЈА И РЕКРЕАТИВНА МАСАЖА

Yumeiho Therapy Grade 2

Yumeiho Therapy Grade 3

Education

Фотографии

Објави

Yumeiho

Јумеихо терапија

Јумеихо Терапија се базира на мануелни вежби на целото тело за подобрување на здравјето. Вклучени се околу 100 потези кои се изведуваат на целото тело на пациентот. Исто така е позната како метода за...

Винг Чун

Фајт Квест (Fight Quest) Винг Чун

Винг чун кунг-фу е вештина што е едноставна и лесна за учење, овозможува добар стандард што се постигнува во релативно краток временски период, иако, како и секоја вистинска умешност, практичната способност е...