' ;
Avantura Produkcija

Македонија, Скопје

Sport DNK

Фотографии

Објави

Планински Авантури / серијал 2 /

Неедитирани видеа од втората сезона Планински авантури

Еве нешто неедитирано од втората сезона, која за разлика од првата е значително поквалитетна, посодржајна и позрела! Посакајте ни среќа и успех помеѓу турско-индиските сапуници и шернете ако не Ви е тешко! Благодариме на...