Darijan Stojanoski

Македонија, Скопје

Sport DNK

Hobby

Цртање,Готвење и тнт.

Фотографии

Објави

Extreme

Македонски уличен тренинг (Street Workout)

Спорт кој во последно време полека но сигурно се шири во Македонија, а посебно големо внимание привлекува кај помладата генерација и оние што се жедни за адреналин, екстремност и несекојдневноста од овој спорт и...