Elena Bubalo

Македонија, Скопје

Sport DNK

Organizations

Фотографии

Објави

Викенд во Планинарскиот Дом Караџица

Втор по ред традиционален Бут Камп на Караџица, цели два дена во кои успеавме да извежбаме, планинариме, одмориме очи кон планинскиот недоглед кој го нуди на послужавник природата околу планинскиот масив на Јакупица.

Прва македонска авантуристичка трка

Дали сте подготвени за авантура?

Поттикнати од зголемениот број на спортисти и реакративци, решивме на време да Ве известиме за да си се подготвите за еден летен авантуристички и натпреварувачки предизвик кој ќе се одржи наредната година.

Вовед во „Урбан ориентиринг“

Овој викенд во недела во Градскио парк Скопје се одржа настан по име „Вовед во УРБАН Ориентиринг и твојата прва Ориентиринг трка“ во организација на Outdoor Boot Camp with Bubalo – Елена Бубало (Mix...