Tose Zafirov

Македонија, Неготино

Sport DNK

Фотографии

Објави

Никогаш не се откажувај

Од 29.04.2015 година (среда) во сите продажни места каде што можете да ги најдете весниците на дистрибуцијата МПМ ќе може да го купите за САМО 100 ден документарецот кој што доби безброј позитивни критики...