Sasa Grbik

Македонија, Битола

Sport DNK

Фотографии

Објави

Еден убав „сончев“ ден на Пелистер

Рута Камењар - Антени, снимено на 28.12.2014. Интересниот дел почнува после првата минута. Екипа: Јас (Саша Грбиќ), Сања Грбиќ, Горан Костовски, Александар Бавчанџијовски и Јован Пауновски.

Битолско Мариово на точак во зима

И покрај студеното време викендот на 15ти декември наместо на планарење денот одлучивме да го искористиме на преубавиот див терен за планински велосипедизам во Битолско Мариово.

Нашето искачување на Матерхорн

Ова лето, на средината на месец август во сопствена авантуристичка режија го организиравме нашето предсвадбено патување, посетувајќи ги швајцарските алпи и еден од најубавите и најатрактивните врвови на таа локација, Матерхорн.