Dimitar Popov

Македонија, Скопје

Sport DNK

Фотографии

Објави

Качувачката Година 2015 заокружена со PLASTICMAN 3

Последната Недела од 2015 година, на 27 Декември во болдер салата СЦ 'Борис Трајковски' одекнуваше разгорената атмосфера од лудиот качувачки болдер натрпевар PLASTICMAN 3 со кој за трет пат ја заокружуваме качувачката сезона со...

ЗАПАДНА ПЛАНИНСКА ТРАНСВЕРЗАЛА 13-21 ЈУНИ 2015 - Димитар Попов/ Деан Ивановски /Игор Величковски

Експедиција низ западната планинска трансверзала

Оваа година 2015, помеѓу 13 и 21 Јуни двочлена експедиција составена од Димитар Попов и Деан Ивановски успешно ја заврши Западната Трансверзала која се протега од Љуботен на Шар Планина, преку Бистра, Стогово и...

Атомска Мравка 2014

Заврши 4-тата „Атомска Мравка 2014", Источно Европски натпревар за деца и млади до 18 години.

Резултати од државно првенство болдер – Битола 2013

Заврши уште еден возбудлив натпревар, исполнет со неизвесност, студ и нокна забава во градот на конзулите. Се качуваа 6 болдер проблеми кои воедно и беа навистина предизвик. Одлично организирано и реализирано !