Dimitar Manevski

Македонија, Скопје

Sport DNK

Achievements

Sampion 2008-09 so FC Makedinija GP

Kup na R. Makedinija so FC Metalurg Skopje

Certificates

Kurs za sportska medicina (international Olimpic Committe) 2009

Rabotnicki Univerzitet -Koco Racin Skopje-Kurs za fizikalna terapija i rekreativna masaza

Education

Фотографии

Објави

Тренинг за топење, по мое!

Еден тренинг кој го правам скоро секој викенд, едноставен и размрдувачки, па пробајте, сигурен сум дека месециве сте редовен декор пред двоседите и троседите. Време е да го напуштите омиленото квачилиште.

решение во ваши раце

Неколку совети за самомасажа

Сигурно многу често ви се случило да во даден момент посакате некој да ве измасира, дали на работа или по дома, но за жал не секогаш имате можност и време за тоа....

Вежби рехабилитација во вода

Потонете за одлично вежбање

Дали сте знаеле дека водата спроведува топлина 25 пати побргу од воздухот и тоа се зголемува со зголемувањето на брзината на движење во водата, или дека температурата на водата треба да е пониска ако...