Igor Karadjoski

Македонија, Прилеп

Sport DNK

Hobby

Running

Фотографии

Објави

Незаборавно искуство на падините од "Трите Долини"

From “French Alps” with love

Ски Центарот "Три Долини" e спој на повеќе ски центри во еден,така да со една ски карта можевме да скијаме на околу 600 км ски патеки, 120 крос кантри , 183 ски лифтови кои...

Оваа сезона Маврово беше нашата дестинација

2015та е за Маврово

Како што привршува и оваа скијачка сезона решив да составам воведно клипче (со надеж дека ќе поскијаме барем уште еден викенд) од годинава, па потоа ќе следи и едно подолго видео со најинтересни моменти...

Банско 2014

Македонски кантови на Пирин vol.2

Истата екипа, појачана со еден `борд` и еден нов ученик што годинава `караше` по падините на Пирин во Бугарија. Па еве видео хајлајтс од сончевата недела во Банско и по некоја фотка :)