Sport DNK

Achievements

• From 1996 till 2011 active member of the national kayak and canoe team of Macedonia, graduated with many national and international awards

Education

Written Materials

Фотографии

Објави

BigFoot – тренинг во природа

За сите оние кои сакаат малку промена во нивната дневна тренинг рутина, бујрум на солиден тренинг во природа.

Денсање со брзаци на Матка

Иако пролетва мартовски си шмрља какво сака време, тешко е да се одолее на доза кајак на Матка. За температурата (на околината) овој викенд ќе ви покаже чешмата, а сè останато околу едночасовниот тренинг...