Sashko Poposki

Македонија, Скопје

Sport DNK

Certificates

FA England UEFA B Certificat, level 2 couching football,children safeguard, first aid,Fa Youth Module 1, Fa Youth Module 2

Education

Објави

Национална гордост ФА Англија

Новиот тренинг камп на Гордиот Албион

Симбол на национална гордост и надеж за иднината. Желбата за да се прикачи уште некоја ѕвездичка на својот амблем ги натера гордите Англичани да си ја сватат работата многу посериозно.