' ;

Sport DNK

Фотографии

Објави

Експедиција Армада 2017 во Матка Врело

Кристоф Старнавски заедно со македонските спелеонуркачи достигнаа нов рекорд во пештерата Матка Врело со длабочина од 240м, и открија нови простории и канали.

Нуркачите ја продолжуваат експедицијата на езерото Матка

Нуркачите од спелео- нуркачкиот клуб „Врело" и од нуркачкиот клуб „Акватек" ја продолжија својата подводна експедиција во водите на езерото Матка, каде пред еден месец пронајдоа остатоци за кои се верува дека се темели...