Sport DNK

Awards

Hobby

www.adventuresmacedonia.mk

Organizations

Фотографии

Објави

Оceanlava 70.3 – Котор 2017

Бидна и тоа чудо, Оceanlava триатлон или 1,9км пливање, 90км точак и 21км трчање - дистанца позната и како Ironman 70.3.

Затворање сезона на маратони

Будимпешта маратон 2014

Изборот за последен маратон во 2014 падна на Будимпешта и се покажа како полн погодок.

Хвар Полумаратон 2014

Трчањето на преубавиот Хвар е доживување само по себе кое дава екстра енергија со погледот на магичниот Јадран како и опојните мириси на лаванда и рузмарин.