' ;

Sport DNK

Фотографии

Објави

Симни се од тоа лентата за трчање: Имаме подобар тренинг за кондиција

Што значи тоа „во форма”?

Според мејнстрим светски и МК фитнес, тоа е некоја комбинација од способности како: да направиш чатаљон брпи-а, да пузиш низ кал (иако нема кал) или па потната рефлексија од вашите мускули да светка, ѕвездено...

Скопје балансира!

Брендот GIBBON верува во баланс на умот и телото, кој ќе придонесува во подобрувањето на секојдневното живеење. Целта е да се инспирираат индивидуи кои ќе работат на самодовербата за постојано да се надминуваат самите...

Slackfit® Фитнес

Со Slackfit®, досадните машини со тегови, монотоните ленти за трчање и тотално неинвентивните групни часови се фитнес трендови кои стојат некаде во позадината на салата за вежбање. Единственото чувство за рамнотежа на Slackline, ефективноста...

3 заеднички работи за сите диети

Расчистување на митовите, заблудите и нејаснотиите околу диетите и совети за правилна исхрана…

Почнува, делот од годината со диети за извоз — јуен, Орниш, Хроно, макарони и чоколадо, бејби храна диета и сите други шеми кои ви го намалуваат IQ-то и ви ја одземаат гордоста само за...

Спортувај и Забавувај се цело лето

Спорт Инн за најактивните

Овој летен распуст овозможете им на вашите најмили, најмали можеби и поголеми, најсакани можеби и најнајсакани, најмлади а може и постари, можеби и не баш најактивни членови на семејството физичка активност која ќе ги...

ВЕЛО СОВЕТ 101

Зошто ме боли..задник?

Како и секоја физичка активност, така и возењето велосипед бара од индивидуата одреден период на адаптација и запознавање со специфичните движења и техники на изведба. Сосема нормално е да имате одредено непријатно чувство на...

Што, како и зошто

Sport Inn дел од Spinning Experience 2013

Без разлика кои сте, без разлика каде сте, бидете подготвени. Од 2002 година, Spinning® Experience е најголемиот Spinning настан во Европа, со учесници од целиот свет! Spinning е гордиот лидер на indoor cycling-от во светот a...