Filip Dimeski

Македонија, Прилеп

Sport DNK

Education

Фотографии

Објави

Суплементација - зошто постои општа збрка и конфузија и кратко појаснување за почетниците...

Што се тоа суплементи

Оваа статија ја објавувам за почетниците, кои тукушто започнуваат со приказната - ФИТНЕС И БОДИБИЛДИНГ. Причината која ме наведе да го напишам овој текст е тоа што многу "стручњаци" доведуваат до конфузија околу тоа...

ЕФЕКТОТ НА КОМБИНАЦИЈАTA НА ДИЕТА И ТРЕНИНГ ВО ТЕРЕТАНА ВРЗ ТЕЛЕСНАТА МАСА И СОСТАВОТ НА ТЕЛОТО

Тренинг, диета и тело

Текстот подолу е едно истражување кое го направив под менторство на
проф. д-р Даниела Шукова- Стојмановска