Slavce Vojneski

Македонија, Скопје

Sport DNK

Фотографии

Објави

Конкурс за УЕФА А лиценца

Центарот за едукација на тренери при Фудбалската Федерација на Македонија, објавува упис на тренери кандидати за посета на курс за добивање на УЕФА А Тренерска диплома.

КОНКУРСОТ Е ВО ТЕК

Конкурс за УЕФА Б лиценца

Ве известувам дека Центарот за едукација за тренери при ФФМ распиша конкурс за стекнување, со „Б'' УЕФА лиценца. Услови за пријавување и потребни документи