Oliver Ivanovski

Македонија, Скопје

Sport DNK

Фотографии

Објави

Соло манџање во лет

Матка према Китка, висина 2200 метри и одлични временски услови. На менито е варен компир, боранија и морков со маслиново масло и сол. Се лета под облак кумулус кој крева 4м/с во хоризонтален лет...