Marija Kik

Македонија, Скопје

Sport DNK

Фотографии

Објави

КАЛОРИИ vs. ВЕЖБАЊЕ

Колку минути и каква активност ќе ти треба за да ги потрошиш калориите што ги внесуваш со омилената храна.

Тибетантски ритуали за беспрекорно здравје и долг живот

5-те Тибетанци

Тибетантските монаси практикуваат серија вежби стари 2.500 години, познати како "фонтана на младоста" или "5 Тибетанци".

Диета 5:2

Во последно време сите зборуваат за 5:2 диетата! Во што е финтата?