Marko Jovanovski

Македонија, Скопје

Sport DNK

Achievements

4 кратен Шампион во младински категории кошарка

Education

Hobby

Пешачење на Водно...повеќе од Хоби :)

Written Materials

Фотографии

Објави

Користникот нема објави