Oliver Celeski

Македонија, Скопје

Sport DNK

Фотографии

Објави

Квалификации за „Куп на Спартанците“

Двете видеа се дел од квалификациите за Крос фит натпреварот „Ноќ на Спартанците“. Ме чекаат две пеколни недели до 28 септември кога ќе се одржи и финалето во Белград. Огромен предизвик е да се...

Ноќ на Спартанците

Кросфит натпреварот што се одржа пред една недела (31.05.13) во Белград во гаражите на трговскиот центар  "Пашино брдо" беше одлично искуство за мене. Клубот "Спартанац" организираше интерен натпревар на кој како гости бевме поканети

Оливер да каже, шипка или јаже

Ако ви збогтисало од стандардниот тренинг кој што го правите подолго време, и сакате да пробате нешто поинтересно, интензивно и возбудливо пред летово, пуштете си битбокс во позадина и сработете еден кружен тренинг во...