Aleksandra Gerasimova

Македонија, Скопје

Sport DNK

Фотографии

Објави

Зимски камп на Антени

Кампување во зимски услови на Антени 2530 м. Прекрасна дводневна авантура и одлично искуство. Видеото си кажува сè! :) 

Новогодишно на Антени

Новогодишна прошетка, скијање и само убавини. Да тргне новата година со убаво :) Среќна нова година на сите!

Турно скијање на Церепашина

Сонцето се насмеа, ветерот и не баш ама мора да се отвори сезона за зимски активности. Група од триесетина планинари/скијачи/шетачи ја размрдавме Шапка во неделата. Најјаките си го истераа филмот до Титов Врв, а...

Параглајдинг авантура над Крушево

Отсекогаш ме привлекувале возбудливите и адреналински спортови, убавините на природата и најекстремниот начин на кој можам да дојдам во допир со нив. Овој пат го избрав параглајдингот... или тој ме избра мене :)