Jordan Topkoski

Македонија, Скопје

Sport DNK

Awards

Certificates

PADI Master Scuba Diver Trainer

PADI Open Water Instructor

Emergency First Response Instructor

Фотографии

Објави

Искачување на УХУРУ ПИК 5895 метри

На највисоката точка на Африка (текст + видео)

Рај за очите, запознавање со нова култура, преминување на јужната хемисфера, одење во џунгла беа некои од првите мисли што ни паднаа на памет кога ни дојде идеата да ја искачиме највисоката точка на...

Ухуру пик 5895м на Килиманџаро наша следна цел

6 Планинари- Ане Тошевска, jac (Јордан Топкоски), Виктор Анѓелов, Диме Милановски, Сашо Божиновски, Андреј Минчевски - тргнуваме да го искачиме највисокиот врв на Африка - Ухуру пик 5895м на Планината Килиманџаро. Експедицијата ќе трае...

Македонските нуркачи дел од глобалната подводна акција за Гинис

Тим од триесетина нуркачи од „Сојузот на Подводни Активности на Македонија" спелеонуркачкиот клуб „Врело", „Амфора" од Охрид, „Акватек" од Скопје и „Клубот на Подводни Активности Охрид" викендов учествуваа во најголемата глобална акција за чистење...

Искачување на највисокиот врв на Алпите

Моето искуство на Монт Блан

Многу е тешко да се решам каде да започнам и како да ги искажам чуствата а во ист момент да го доловам сето она низ кое нашата група помина и доживеа и да не...