Galena Petkovska

Македонија, Скопје

Sport DNK

Фотографии

Објави

Морски плодови со зеленчук

Лигњи, печурки и брокула

Оброк кој може да ви одземе најмногу 20тина минути за подготвување. Лесен е за навечер, доколку имате потреба покасно да јадете.