Oliver Cvetkovski

Македонија, Битола

Sport DNK

Фотографии

Објави

Мојата 2013-та во 15 минути.

Благодарност до целата моја летачка екипа и сите мои пријатели со кои ги споделив најдобрите моменти во оваа година. Се разбира и со големо жалење, за оние кои не се веќе меѓу нас.

„Летачки Конзули“ по повод денот на општина Битола

По повод денот на општина Битола, 4-ти ноември, клубот за слободно летање „Летачки Конзули" од Битола, организираше слободен лет со параглајдери од врвот на Баба планина - Пелистер. На настанот учество зедоа 24 параглајдеристи...

Летање до зајдисонце – Чука

Летот беше изведен од Чука (2000мнм), врв на Баба планина. Тоа е најомиленото место за летање на членовите од параглајдинг клубот „Летачки Конзули" од Битола, кога дува западен ветар.