Simon Simonovski

Македонија, Скопје

Sport DNK

Фотографии

Објави

Љуботен - Недела 03 Ноември

Љуботен со велосипед (текст + видео)

Договорот за Љуботен падна всушност саботата вечер, набрзина се спремивме и неделата околу 7 часот веќе ги монтиравме велосипедите и правец кон Љуботен.

ENTER THE WILDERNESS-MARIOVO OFF-ROAD EXPERIENCE 2013:

Со велосипед низ Мариово

Мариово, дел од Македонија кој многу се споменува во пишаните и електронските медиуми, мислиш врвулица на луѓе има таму, но вистината е далеку од тоа, за жал или за среќа, запуштено парче од Македонија. 

Кружно околу Охридското Езеро

Бидејќи наближува времето за традиционалното возење околу Охридското езеро "TOUR THE LAKE, RESPECT THE LAKE" еве и еден краток текст за моето прво возење околу Oхридското езеро 24.06.2012.