Around Gaia

Македонија, Скопје

Sport DNK

Фотографии

Објави

За арно за убаво во 2014

Некој ќе каже дека е тешко, ризично, прескапо па дури и глупаво. Тие можеби и се во право, но трудот се исплати.

Опоравок на плажата Ом после 23 илјади километри пат

Ново изгрејсонце во Гокарна, Индија. Само што влеговме во провинцијата на Карнатака изнајмивме една дрвена кукичка на плажата Ом. Тука нема толку многу туристи како на Гоа, така што можеме рано сабајле да бидеме...

Една љубов на мотор околу светот

По неколку години пат низ различни земји, правејќи го тоа на различен начин, решивме дека е време да направиме едно малку поинтересно патување.