Ljubomir Spasik

Македонија, Велес

Sport DNK

Фотографии

Објави

Моите лични очекувања беа исполнети

Завршив со моите настапи во дисциплината спуст каде што учествував на европско првенство кое што се одржа во Бања Лука, во дисциплината спринт бев 27ми, додека во дисциплината класик бев 32ри.

9ти во Европа

Според ранг листата на ECA Wildwater Sprint CUP за 2015 мојот конечен пласман е 9ти во Европа. Во моментов се спремам за настап во Бовец, Словенија на светскиот куп во кајак, дисциплина спуст.