Elena Kulakovska

Македонија, Скопје

Sport DNK

Certificates

Certificate in Plant-based Nutrition; Certified Holistic Health Coach; AADP (American Association of Drugless Practitioners)

Фотографии

Објави

Како до слабеење без броење калории

Сите калории НЕ се подеднакви. Кога станува збор за одржување витка линија или пак губење на тежина, многумина се фокусираат на броење и пресметување калории. Но многу е поважно фокусот да се пренасочи кон...