Cletis Martina

Македонија, Скопје

Sport DNK

Фотографии

Објави

Мојот тренинг стил на BOSU

Обожавам BOSU! Го употребувам во моите секојдневни тренинг активности и во работата со моите клиенти. Овие ми се најомилени вежби, како за горниот така и за долниот дел од телото. Со BOSU можеш да...