Tanja Peneva

Македонија, Скопје

Sport DNK

Фотографии

Објави

“Секогаш најпрвин им дозволувам на соништата да растат во мојата глава”

Јадранска магистрала со велосипед

Секогаш се потчинувам на емоциите, затоа практикувам да патувам сама и така успевам да постигнам хармонија со природата, анализирајќи ги своите можности и карактеристики. Моите дејства се резултат на моите мечти и мојата чуствителност....

Маљовица

Musala Meteo Station Eвала на прогнозните данни на колегите Руснаци, – днес 24 май,осъмнахме с точно 5 см. Нов сняг ще се карат ски от върха до леденото езеро днес... Тоа беше последната информација...