Sport DNK

Фотографии

Објави

Песок, одбојка и насмевки

Еве како децата можат да ги размрдаат родителите или родителите децата сеедно.  Наравоучение - Не дремете на плажа, мотивирајте се меѓусебно и бидете активни. 

За виното и здравјето зборуваме

Медицината ги препознава лековитите и хранливите карактеристики на виното веќе илјадници години. Неодамнешни археолошки истражувања покажуваат дека виното било употребувано како лек уште од 3,150 п.н.е. Па кој вели дека по тренинг не оди да...