Toni Bogdanovski

Македонија, Скопје

Sport DNK

Achievements

- 2013 year - III (third) place on International Tournament “FER PLAY CUP” (Ohrid - Macedonia) (Under 8th – Generation 2005)

- 2014 year - III (third) place on International Tournament “FER PLAY CUP” (Ohrid - Macedonia) (Under 9th – Generation 2005) (Under 11th – Generation 2003)

- 2015 year – II (second) place on International Tournament “COOL” (Skopje - Macedonia) (Under 8 - Generation 2007 )

- 2016 year – II (second) place on International Tournament “STRUGA” (Skopje - Macedonia) (Under 8 - Generation 2007 )

Објави

Викендашки Тренинг

Еве идеја како да ви изгледа викендашкиот тренинг. Ние нашиот го направивме во СЦ Јане Сандански.

Биди ултрахелти – биди UNBREAKABLES

Недоволната мотивација е сигурно најчеста причина зошто луѓето не вежбаат доволно и редовно. Исто така, често ни е мотив за редовно вежбање само губитокот на вишокот килограми и добриот изглед на нашето телото, па...

Кога се сака, СÈ се може!!

Уште една цел е постигната со Џуме Џумевски секако со дисциплина и упорност благодарение на UNBREAKABLES тимот, минус 10 килограми. Уште еден доказ дека КОГА СЕ САКА, СÈ СЕ МОЖЕ !!

Минус 37 килограми за Мартин

Да се води активен, а притоа здрав живот не е лесно воопшто, но со максимална посветеност, желба, дисциплина како и рамнотежата во исхраната и физичката активност го доведе Мартин до целта, а тоа беше...

Што е Табата тренинг?

„ТАБАТА" е име на тренинг. Овој тренинг обезбедува слични здравствени придобивки како класичниот тип на кардио тренинг но е зачинет со многу поголем интензитет на вежбање. Наместо тренингот да ви трае 30 минути или 60...