Andrej Petreski

Македонија, Скопје

Sport DNK

Фотографии

Објави

Идеална вечерна салата

Можете да бидете креативни со додатоците, но во секој случај ќе се најадете здраво и вкусно. Ние ги направивме двете варијанти (со пилешко месо и вегетаријанска).