Ana Shishovska

Македонија, Скопје

Sport DNK

Фотографии

Објави

Ролање со Ана-Blady

Еден необичен и не толку лесен тренинг на ролерки во кој се активира целата мускулатура, а особено онаа на нозете и торзото. Зошто возењето ролерки да не го направите малку повозбудливо?!